Blogg

Home / Blogg
Våre smittevernstiltak

Våre smittevernstiltak

Nyheter
I forbindelse med coronaviruset har vi innført ein del tiltak for å hindre spredning av smitte, vi følg smittevernveiledaren som NHO Reiseliv har utvikla for serveringsbedrifter, og her er nokre av tiltaka vi har innført: Større avstand mellom borda.Stasjonar med handsprit for desinfisering av hender.Auka fokus på reinhald og desinfisering av berøringsflater.Hyppig handvask.Oppfordrar gjestar til å reservere bord på førehand.Ved tidspunkt der det er stor pågang innfører vi køsystem ute, at gjestane må vente ute for å bli henvist til eit bord. Vi ber om at alle våre gjester hjelper til med å følge råda frå helsemyndigheitene om å: Halde avstandHyppig handvask/desinfisering av henderHald deg heime om du er sjuk!
Read More
Sesongstart og coronavirus

Sesongstart og coronavirus

Nyheter
Normalt sett hadde vi no i slutten på mai vore i full gang med sommarsesongen her på Brasserie Posten, men grunna situasjonen med corona viruset, så er ting litt annleis enn vi er vandt til. Vi blir hovedsaklig ope i helgene fram til ca midten av juni, og med ein litt forenkla meny, men vi lovar at vi likevel har mykje både godt å ete og drikke! Reserver gjerne eit bord før du kjem, ring oss på 70 26 13 06 eller send oss ein epost til booking@brasserieposten.no! Velkommen!
Read More
Ny haust meny

Ny haust meny

Nyheter
Hausten er her,  og vi har ny meny! Vi kan mellom anna friste med entrecoté av elg, urtebakt kolkjeft, haustsalat med andeconfit og mykje anna godt! Velkommen til oss!
Read More
Geirangerfjøla

Geirangerfjøla

Nyheter
I samarbeid med Geiranger Fjordservice tilbyr vi i år eit nytt og spennande produkt - sightseeing på Geirangerfjorden med ein smak av Geiranger. På turen får ein servert ei "smakefjøl" med: Kraftkar frå Tingvollost, langtidsmodna spekemat frå Tind, varmrøykt laks frå Slogen mat, og ein smak av tre forskjellige øl frå Geiranger bryggeri. Foreløpig er produktet kun tilgjengeleg for større grupper, ta kontakt med Geiranger Fjordservice for meir informasjon - www.geirangerfjord.no
Read More
Eigen Kraftkar batch

Eigen Kraftkar batch

Leverandører
Tingvollost er ein av våre "favoritt produsentar, og har alltid vore å finne på vår meny. Ein av våre mest selde pizza er "Pizza Kraftkar", ein pizza laga med kvit saus, verdens beste ost - Kraftkar, og Coppaskinke frå Tind spekemat på Stranda. For ei tid tilbake var vi på besøk hos våre gode venner på Tingvoll og fekk lage vår eigen "batch" av Kraftkar.
Read More
Ny meny fra 19. juni

Ny meny fra 19. juni

Nyheter
Fra mandag 19.juni har vi ny meny, blant rettane du då kan finne på menyen er, norsk andebryst og andeconfit, grilla entrecoté av kalv frå Sogn og Fjordane, kvit sjokolademousse med friske jordbær og rabarbrasorbet, sommarsalat med varmrøykt peparlaks, økologisk rørosrømme og asparges.
Read More