Lunsj

Shrimp sandwich

 

    • Smørbrød

    • Dagens smørbrød

      159,-

       Smørbrød med dagens pålegg, spør servitøren din. Blir servert med salat og friske marinerte grønsaker. 

      Allergener: spør servitøren 

    • Mindre rettar

    • Brasseriets haustsuppe

      165,-/229,-

      Lammelår blir kokt i evigheiter i Sølfest Brown ale frå Geiranger Bryggeri, med lauk, mandelpoteter, rotgrønsaker, kvitlauk, karve, paprika og tomat. Blir toppa med Rørosrømme og reven frisk pepperrot, og servert med heimebaka brød og Kviteseidsmør. 

      Allergener: melk, gluten 

    • "Geirangerfjøl"

      229,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Geirangerfjøl med litt varmt

      298,-

      I tillegg til den vanlege Geirangerfjøla får du sprø klippfiskbollar frå J&J Dybvik og lammepølse frå Ole Ringdal, servert med røykt chillimajo og urteaioli. Fin å dele

    • Brasseriets haustsalat

      198,-

      Confitert andelår blir servert med marinerte friske grønsaker, sylta kantarellar, friske blåbær og heimelaga blåbærdressing. Blir servert med heimebaka brød og Kviteseidsmør. 

      (Kan også serverast som vegetarrett med grilla pepperbrie) 

      Allergener: melk, egg 

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Snøfrisk

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk, blir servert med røykalaks frå Slogen mat, Snøfrisk og toppa med frisk basilikum

    • Pizza Skarbø

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra Soleglad frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Margerita

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk, og ost.

      Allergener: gluten, melk

    • Større rettar

    • Urtebakt lysing

      269,-

      Urtebakt lysing (eller kolkjeft som vi seier i Geiranger), blir servert med krema rotgrønsaker tilsmakt med sennep, urtebakte småpoteter, sylta løk, sprø coppaskinke og bruna smør 

      Allergener: fisk, melk, gluten 

    • Grilla kalv

      298,-

      Grilla flatbiff av kalv, blir servert med krema skogsopp, rotgrønsaker, urtebakte småpoteter og raudvinssaus. 

      Allergener: melk 

    • Postburger

      198,-

      160 g hamburger laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt, av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chilidressing, tomatar, raud lauk og frisk salat. 

      Ekstra:
      Bacon 20,-
      Coleslaw 10,- 

      Allergener: melk, egg, gluten 

    • Rødbetburger

      168,-

      Rødbetburger blir servert med coleslaw, sylta raud lauk, chipottle aioli, frisk salat og urtebakte småpoteter.

      Allergener: egg, gluten

    • Dagens rett

      Spør servitøren din. 

      Allergener: spør servitøren

    • Små svulten

    • Sprø klippfisk bolhinos

      169,-

      Sprø klippfiskbollar frå brødrene Dybvik, blir servert med heimelaga chipottle majones og urtemajones.

      Allergener: egg, fisk, melk

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-