Lunsj

Shrimp sandwich

 

    • Mindre rettar

    • Brasseriets krema fiskesuppe

      165,-

      Blir kokt på kveitebein og krema med mykje fløyte. Blir servert med laksefilet, torskefilet, marinerte reker, rotgrønsaker, vårlauk og ramslaukolje, heimebaka brød og Kviteseidsmør.

      Allergener: melk, fisk, skalldyr

    • Vårsalat

      198,-

      Grilla økologisk kyllingbryst, blir servert med friske marinerte grønsaker, bringebærdressing, bacon frå Ole Ringdal, bakte raude og gule betar. Blir servert med heimebaka brød og Kviteseidsmør.

      Kan også serverast som vegetarrett, med grilla pepperbrie istadenfor kylling.

      Allergener: egg

    • "Geirangerfjøl"

      229,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra fast ost frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Større rettar

    • Post "kjebabb"

      198,-

      Vi kjøper heile kje frå Jannicke på Kilsti i Eidsdal og Petter frå Melchiorgarden i Norddal. Kjea blir confitert (kokt) i evigheiter, slik at det blir som "pulled" kje. Blir servert med salat, coleslaw, sylta raud lauk, chipottle aiolie og urtebakte småpoteter.

      Allergener: gluten, egg

    • Kvit bacalao Dybvik

      298,-

      Urtebakt kippfiskloins frå brødrene Dybvik på Fiskarstranda, blir servert med krema rotgrønsaker, 3 typar lauk og fenikkel. Blir toppa med sprøsteikt coppaskinke frå Tind spekemat på Stranda, og sylta raud lauk.

      Allergener: melk, fisk, gluten

    • Postburger

      198,-

      160 gr hamburger laga av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chillidressing, tomatar, raud lauk og hjertesalat

      Ekstra:
      Bacon 20,-
      Coleslaw 10,-

      Allergener: melk, egg, gluten

    • Entrecoté Ole Ringdal

      289,-

      Langtidsbakt og grilla entrecoté av storfe frå Ole Ringdal på Hellesylt. Blir servert med sellerirotpuré, friske norske grønsaker, urtebakte småpoteter og heimepiska bernaise tilsmaka med eple og timian.

      Allergener: egg, melk

    • Lakseburger

      198,-

      Lakseburger frå Platina Seafood på Stranda, tilsmakt med jalapenos. Blir servert med frisk salat, marinerte grønsaker, jalapeno creme fraiche, urtebakte poteter og heimelaga coleslaw.

      Allergener: fisk, gluten, melk

    • Rødbetburger

      168,-

      Rødbetburger blir servert med coleslaw, sylta raud lauk, chipottle aioli, frisk salat og urtebakte småpoteter.

      Allergener: egg, gluten

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-