Mat

Serving food

 

    • Mindre rettar

    • Brasseriets haustsuppe

      165,-/229,-

      Lammelår blir kokt i evigheiter i Sølfest Brown ale frå Geiranger Bryggeri, med lauk, mandelpoteter, rotgrønsaker, kvitlauk, karve, paprika og tomat. Blir toppa med Rørosrømme og reven frisk pepperrot, og servert med heimebaka brød og Kviteseidsmør. 

      Allergener: melk, gluten 

    • "Geirangerfjøl"

      249,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Burger

    • Postburger

      198,-

      160 g hamburger laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt, av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chilidressing, tomatar, raud lauk og frisk salat. 

      Ekstra:
      Bacon 20,-

      Allergener: melk, egg, gluten 

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      198,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra Soleglad frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal kvit

      198,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottløk. Alpepølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, toppa med Snøfrisk, basilikum og ruccola. 

      Allergener: melk, gluten 

    • Pizza Margerita

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk, og ost.

      Allergener: gluten, melk

    • Dessert

    • Tilslørte postpiker

      135,-

      Tjukkmjølkspudding tilsmakt med vanilje, blir servert med friske bær, jordbærsorbet og karamellisert kvit sjokolade

      Allergener: melk

    • Brasseriets sjokoladefondant

      135,-

      Brasseriet sin sjokoladefondant blir servert med skogsbær- og kvitsjokolade iskrem frå Kulinaris, friske bær og bringebærsaus.

      Allergener: melk, egg, gluten

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-
x

Til drikkemeny