Mat

Serving food

 

    • Andre rettar

    • Dagens suppe

      169,-

      Spør servitøren din

    • Dagens kjøt

      349,-

      Dagens kjøt blir servert med haustens friske norske grønsaker, krema skogsopp, sellerikrem, urtebakte småpoteter og raudvinssaus. 

      Allergener: melk

    • "Geirangerfjøl"

      269,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal, og ostar frå Tingvollost og Skarbø ysteri. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, chutney, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Kviteseidsmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Dagens fisk

      349,-

      Dagens fisk blir servert med friske norske grønsaker, gulrotpuré, sylta lauk, urtebakte småpoteter og hollandaise tilsmakt med graslauk.

      Allergener: fisk, melk, egg, gluten 

    • Brasseriets haustsalat

      229,-

      Confitert andelår blir servert med frisk salat, marinerte friske grønsaker, bakte gule og raude beter, sylta kantarellar og heimelaga blåbærdressing. Blir servert med heimebaka brød og Kviteseidsmør. 

      (Kan også serverast som vegetarrett med grilla chevre) 

      Allergener: melk, egg 

    • Burger

    • Ørretburger

      209,-

      Ørretburger frå Platina Seafood på Stranda, tilsmakt med jalapenos. Blir servert med frisk salat, marinerte grønsaker, jalapeno creme fraiche, urtebakte poteter og heimelaga coleslaw.

      Allergener: fisk, melk, egg

    • Postburger

      209,-

      160 g hamburger laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chilidressing, tomatar, raud lauk og frisk salat. 

      Ekstra:
      Bacon 20,-
      Coleslaw 10,-

      Allergener: melk, egg, gluten 

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      209,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Brie & bacon

      209,-

      Pizza med kvit saus laga av creme fraiche. Toppa med bacon frå Ole Ringdal og Edel frue frå Tingvollost

    • Pizza Skarbø

      209,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra Soleglad frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Margerita

      209,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk, og ost.

      Allergener: gluten, melk

    • Pizza Geirangermør

      209,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med vår eigen Geirangermør, ein spekemør vi har laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-
    • Dessert

    • Kvit sjokolademousse

      150,-

      Heimelaga kvit sjokolademousse blir servert med friske skogsbær, pasjonsfruktsorbet og karamellisert kvit sjokolade. 

       Allergener: melk 

    • Brasseriets sjokoladefondant

      175,-

      Brasseriet sin sjokoladefondant blir servert med kirsebæriskrem frå Kulinaris og bringebærsaus.

      Allergener: melk, egg, gluten

    • Iskrem

      150,-

      Utvalg av 3 typar is frå Kulinaris. Blir servert med friske bær og bringebærsaus.

      Allergener: melk, egg 

x

Til drikkemeny