Mat

Serving food

 

    • Mindre rettar

    • Brasseriets krema fiskesuppe

      169,-

      Blir kokt på kveitebein, og krema med mykje fløyte. Blir servert med torskefilét, sjøaure, marinerte reker, fennikel, og ramslaukolje. Nysteikt brød og Kviteseidsmør 

      Allergener: melk, fisk, skalldyr

    • "Geirangerfjøl"

      249,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Større rettar

    • Grilla kalv

      345,-

      Langtidsbakt og grilla kalvebiff, blir servert med sellerikrem, grøn asparges, sesongens grønsaker, sylta raud perleløk, heimelaga bearnaise tilsmakt med eple og timian, sommarkål og urtebakte norske nypoteter. 

      Allergener: egg, melk

    • Urtebakt sjøaure

      345,-

      Urtebakt sjøaure blir servert med søtpotetkrem, grøn asparges, sommarkål, sesongens grønsaker, heimelaga hollandaise, ramsløk og urtebakte norske nypoteter.

      Allergener: fisk, egg, melk, gluten

    • Burger

    • Brasseriet´s "kjebab"

      198,-

      Vi kjøper heile kje frå Jannicke på Kilsti i Eidsdal og Petter frå Melchiorgarden i Norddal. Kjea blir confitert (kokt) i evigheiter, slik at det blir som “pulled” kje. Blir servert med salat, coleslaw, sylta raud lauk, chippotle aiolie og urtebakte småpoteter. 

      Allergener: gluten, egg

    • Lakseburger

      198,-

      Lakseburger frå Platina Seafood på Stranda, tilsmakt med jalapenos. Blir servert med frisk salat, marinerte grønsaker, jalapeno creme fraiche, urtebakte poteter og heimelaga coleslaw.

      Allergener: fisk, gluten, melk

    • Postburger

      198,-

      160 g hamburger laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt, av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chilidressing, tomatar, raud lauk og frisk salat. 

      Ekstra:
      Bacon 20,-

      Allergener: melk, egg, gluten 

    • Rødbetburger

      175,-

      Rødbetburger blir servert med coleslaw, sylta raud lauk, chipottle aioli, frisk salat og urtebakte småpoteter.

      Allergener: egg, gluten

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      198,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra Soleglad frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal kvit

      198,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottløk. Alpepølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, toppa med Snøfrisk, basilikum og ruccola. 

      Allergener: melk, gluten 

    • Pizza Margerita

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk, og ost.

      Allergener: gluten, melk

    • Dessert

    • Brasseriets Pavlova

      135,-

      Heimelaga vaniljekrem, bringebær eller jordbær i sesong, sprø marengs, bringebærsorbet og karamelliserte nøtter 

      Allergener: melk, nøtter, egg 

    • Tilslørte postpiker

      135,-

      Tjukkmjølkspudding tilsmakt med vanilje, blir servert med friske bær, jordbærsorbet og karamellisert kvit sjokolade

      Allergener: melk

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-
x

Til drikkemeny