Mat

Home / Menu / Mat
    • Burger

    • Brasseriet´s "kjebab"

      198,-

      Vi kjøper heile kje frå Jannicke på Kilsti i Eidsdal og Petter frå Melchiorgarden i Norddal. Kjea blir confitert (kokt) i evigheiter, slik at det blir som “pulled” kje. Blir servert med salat, coleslaw, sylta raud lauk, chippotle aiolie og urtebakte småpoteter. 

      Allergener: gluten, egg

    • Postburger

      198,-

      160 g hamburger laga i samarbeid med Ole Ringdal på Hellesylt, av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chilidressing, tomatar, raud lauk og frisk salat. 

      Ekstra:
      Bacon 20,-

      Allergener: melk, egg, gluten 

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      198,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra Soleglad frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Margerita

      198,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk, og ost.

      Allergener: gluten, melk

    • Dessert

    • Tilslørte postpiker

      120,-

      Tjukkmjølkspudding tilsmakt med vanilje, blir servert med friske bær, bringebærsorbet og karamellisert kvit sjokolade

      Allergener: melk

x