Middag

Serving food

 

    • Forrettar

    • Spekefjøl og ostefjøl

      198,-

      Spekemat frå Tind og Ole Ringdal, ostar frå Tingvollost og Derinngården, blir servert med tilbehør frå Den glade ku, Røros rømme og marinerte poteter. Passar fint til å dele

    • Brasseriets krema fiskesuppe

      125,-

      Blir kokt på kveitebein, og krema med mykje fløyte. Blir servert med laksefilet, torskefilet, marinerte reker, rotgrønsaker, vårlauk og ramslaukolje. Heimebaka brød og Kviteseidsmør.

      Allergener: melk, fisk, skalldyr 

    • "Geirangerfjøl"

      229,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Kje frå Melchiorgarden i Norddal

      125,-

      Confitert kje blir servert med sylta løk, chipottle aioli og marinerte norske asparges fra Hvasser. 

      Allergener: egg, melk

    • Hovedrettar

    • Entrecoté Ole Ringdal

      328,-

      Langtidsbakt og grilla entrecoté av storfé frå Ole Ringdal på Hellesylt. Blir servert med sellerirotpuré, friske norske grønsaker, urtebakte småpoteter og heimepiska bernaise tilsmaka med eple og timian. 

      Allergener: egg, melk

    • Postburger

      198,-

      160 gr hamburger laga av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chillidressing, tomatar, raud lauk og hjertesalat

      Ekstra:
      Bacon 20,-
      Coleslaw 10,-

      Allergener: melk, egg, gluten

    • Kvit bacalao Dybvik

      345,-

      Urtebakt kippfiskloins frå brødrene Dybvik på Fiskarstranda, blir servert med krema rotgrønsaker, 3 typar lauk og fenikkel. Blir toppa med sprøsteikt coppaskinke frå Tind spekemat på Stranda, og sylta raud lauk.

      Allergener: melk, fisk, gluten

    • Rødbetburger

      168,-

      Rødbetburger blir servert med coleslaw, sylta raud lauk, chippotle aioli, frisk salat og urtebakte småpoteter. 

      Allergener: egg, gluten

    • Dagens rett

      298,-

       Spør servitøren din. 

      Allergener: spør servitøren

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra fast ost frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-