Middag

Serving food

 

    • Forrettar

    • Brasseriets krema fiskesuppe

      145,-

      Blir kokt på kveitebein, og krema med mykje fløyte. Blir servert med laksefilet, marinerte reker, rotgrønsaker, vårlauk og ramslaukolje. Heimebaka brød og Kviteseidsmør 

      Allergener: melk, fisk, skalldyr 

    • Kval frå Myklebust

      170,-

      Lettrøyka kval og heimegrava kval med aquavit og timian blir servert med snøfrisk og Rørosrøme tilsmakt med pepperrot. 

      Allergener: melk, fisk 

    • "Geirangerfjøl"

      229,-

      Eit utval av Brasseriet sine gode råvarer, spekemat frå Tind og Ole Ringdal og ostar frå Tingvollost. Blir servert med marinerte poteter, frisk salat, økologisk Rørosrømme, urteaioli, gode olivener, heimebaka brød og økologisk Rørossmør. Denne er fin å dele.

      Allergener: melk, egg

    • Kje frå Melchiorgarden i Norddal

      145,-

      Vi kjøper heile kje frå Jannicke på Kilsti i Eidsdal og Petter frå Melchiorgarden i Norddal. Kjea blir confitert (kokt) i evigheiter, slik at det blir som “pulled” kje blir servert med sylta raud lauk og chipottle aioli. 

      Allergener: egg, melk 

    • Pizza

    • Pizza Kraftkar

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottlauk. Coppaskinke frå Tind og "verdas beste ost" Kraftkar.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Skarbø

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottløk og kvitløk. Toppa med langtidsmodna spekeskinke frå Tind Spekemat og vellagra fast ost frå Skarbø Ysteri på Stranda.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal

      190,-

      Pizza med tomatsaus tilsmakt med oregano, sjalottlauk og kvitlauk. Toppa med chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, soltørka tomat, basilikum og ruccola.

      Allergener: melk, gluten

    • Pizza Ringdal kvit

      190,-

      Pizza med kvit saus laga på creme fraiché med oregano og sjalottløk. Chorizopølse frå Ole Ringdal på Hellesylt, toppa med Snøfrisk, basilikum og ruccola. 

      Allergener: melk, gluten 

    • Hovedrettar

    • Kvit bacalao Dybvik

      345,-

      Urtebakt klippfiskloins frå brødrene Dybvik på Fiskarstranda, blir servert med krema rotgrønsaker, 3 typar lauk, og fenikkel. Blir toppa med sprøsteikt coppaskinke frå Tind spekemat på Stranda, og sylta raud lauk. 

      Allergener: melk, fisk, gluten 

    • Urtebakt sjøaure

      298,-

      Urtebakt sjøaure blir servert med søtpotetpuré, grøn og kvit asparges, sommarkål, Hollandaise tilsmaka med epler og graslauk, og omnsbakte poteter. 

      Allergener: fisk, egg, melk, gluten 

    • Flatbiff av kalv

      328,-

      Langtidsbakt og grilla flatbiff av kalv, blir servert med sellerirotpuré, friske norske grønsaker, urtebakte småpoteter og raudvinssaus tilsmakt med timian. 

      Allergener: egg, melk 

    • Langtidsbakt lammefilét

      298,-

      Langtidsbakt lammefilet blir servert med lammepølse tilsmakt med timian og steinsopp, sellerikrem, friske grønsaker, urtebakte småpoteter og heimelaga bearnaise saus. 

      Allergener: melk, egg 

    • Postburger

      198,-

      160 gr hamburger laga av oksehøgrygg. Blir servert med cheddarost, urtebakte småpoteter, urteaioli og chillidressing, tomatar, raud lauk og hjertesalat

      Ekstra:
      Bacon 20,-
      Coleslaw 10,-

      Allergener: melk, egg, gluten

    • Rødbetburger

      168,-

      Rødbetburger blir servert med coleslaw, sylta raud lauk, chippotle aioli, frisk salat og urtebakte småpoteter. 

      Allergener: egg, gluten

    • Små svulten

    • Rekebolle

      189,-

      500 gr  heile Ishavsreker, blir servert med sitron, heimelaga urtemajones, heimebaka brød og Kviteseidsmør

      Allergener: skalldyr, egg

    • Sprø klippfisk bolhinos

      169,-

      Sprø klippfiskbollar frå brødrene Dybvik, blir servert med heimelaga chipottle majones og urtemajones.

      Allergener: egg, fisk, melk

    • Sprø lakse bohlinos

      169,-

      Sprø lakse bohlinos (laksebollar) frå Platina Seafood på Stranda, blir servert med chipottle aioli og urteaioli.

      Allergener: fisk, egg, melk

    • Barnemeny

    • Barnepizza

      89,-

      Minipizza med ost og skinke

    • Barneburger

      89,-

      Heimelaga hamburger med urtebakte poteter, urtedressing, salat og tomat

    • Ostesmørbrød

      49,-